Григор Димитров постигна победа над сърбина Душан Лайович -  4:3 (2),

...
Григор Димитров постигна победа над сърбина Душан Лайович -  4:3 (2),
Коментари Харесай

Григор Димитров започна с победа на "Адриа тур"

Григор Димитров реализира победа над сърбина Душан Лайович -  4:3 (2), 3:4 (5), 4:1 в първия си мач от шампионата в Белград, който е първи от демонстративната верига " Адриа тур ", проведена от Новак Джокович.

Това беше първи дуел и за двамата тенисисти след дълга пауза поради анулацията на шампионати по отношение на пандемията от COVID-19. Отсъствието от корта се отрази и на Димитров, и на Лайович в много непредизвикани грешки, само че пък най-хубавият български тенисист впечатли през първата част с висока успеваемост на новия си сервис. 

Срещите се играят на червени кортове пред публика на комплекса на Джокович в сръбската столица, като са във формат 2 от 3 сета. Самите сетове обаче са в сбит вариант - до 4 гейма, като при тъждество 40:40 няма авантаж, а идната точка поставя завършек на гейма.

С триумфа си Димитров поведе в група " В ", в която са още Доминик Тийм и Дамир Джумхур. Във вечерната сесия (от 20.00 ч.) българският тенисист ще се изправи срещу Джумхур. Утре пък е дуелът му с любимеца в групата Доминик Тийм. В късната неделна сесия ще се състои и финалът - между победителите от двата потока.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР